QMA

Waarom?

Waarom extern advies?

Een bedrijf leiden is vandaag de dag niet meer zo evident, we worden geconfronteerd met een steeds uitgebreidere wet- en regelgeving, een globalere marktsituatie met meer concurrentie uit het buitenland en we moeten met zo weinig mogelijk personeel een zo hoog mogelijk rendement realiseren om competitief te blijven. Dit zijn uitdagingen die een zaakvoerder en zijn management team moeten aangaan. Om de kansen op succes te verhogen is het belangrijk dat beslissingen genomen worden op basis van reƫle informatie uit de bedrijfsprocessen. Continue verbetering is noodzakelijk om te groeien en competitief te blijven.

Een gepast managementsysteem kan hierbij helpen, vanuit een procesbenadering op zoek gaan naar verbetering. Plan-Do-Check-Act, de deming circle is hierbij de rode draad. Dit geldt niet alleen voor een kwaliteitsmanagementsysteem maar eveneens voor de zorg voor het milieu met een milieumanagementsysteem, de beveiliging van uw belangrijke data via een informatieveiligheidssyteem of van de privacy wetgeving conform de eisen van de algemene verordering gegevensbescherming.

Een extern adviseur gaat u als het ware vanuit een helikopterbeeld naar uw onderneming laten kijken, onbevooroordeeld, van buiten de organisatie met een arendsoog. Hij zoekt de knelpunten en gaat samen met de betrokkenen deze ook oplossen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x