QMA

QMA

Over ons

QMA is een gespecialiseerd adviesbureau voor de kleine en grote KMO.

Na een eerste carrière stap als KMO relatiebeheerder bij de toenmalige Kredietbank heb ik een bewust pad gekozen om me om te vormen naar een specialist in kwaliteitsmanagementsystemen.

Dit pad heeft me via Océ (waar ik als accountmanager mid-volume print systemen de perfecte ervaring heb kunnen opdoen omtrent work flow analyses en technische implementaties), en Trados (een IT bedrijf in de vertaalwereld, waar ik de technische kant van de IT heb leren kennen) tot bij QMA gebracht.

Zaakvoerders en management teams helpen hun doelen te bereiken is mijn drive. Bij veel van mijn klanten kom ik al meer dan 20 jaar en hebben we samen mooie doelstellingen bereikt. Mijn klanten zien groeien, uitbreiden of rendabeler worden is mijn grootste voldoening. 

Naast consultant ben ik sinds 2011 ook auditor voor DQS Belgium, een van origine Duits certificatiebureau. Deze rol geeft me niet alleen de kans om te auditen in grote multinationals maar zorgt ook voor een perfecte permanente vorming rond de managementsystemen die wij als QMA aanbieden.

In tijden van digitalisering worden we meer en meer geconfronteerd met het belang van een goede informatiebeveiliging. 

Om deze trend te volgen ben ik sinds 2014 eveneens lead auditor ISO 27001, een activiteit die de komende jaren aan belang zal winnen, zeker met de huidige privacywetgeving die ondernemingen verplicht stil te staan bij de behandeling van persoonsgegevens van medewerkers of klanten.  Als Certified Data Protection Officer ben ik de geknipte man om u ook hierin te ondersteunen.

Ons werkdomein ligt voornamelijk in de Benelux maar we werken ook in Duitsland, Frankrijk, de UK en de VS.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x