QMA

Over ons

QMA bestaat als meer dan 20 jaar en staat sinds 2015 onder mijn leiding.

Na een eerste carrière stap als KMO relatiebeheerder bij de toenmalige Kredietbank heb ik een bewust pad gekozen om me om te vormen naar een specialist in kwaliteitsmanagementsystemen.

Dit pad bracht me via Océ, waar ik als accountmanager mid volume print systemen de perfecte ervaring heb kunnen opdoen omtrent work flow analyses , en Trados, een IT bedrijf in de vertaalwereld, waar ik de technische kant van de IT heb leren kennen, tot bij QMA gebracht.

Zaakvoerders en management teams helpen hun doelen te bereiken is mijn drive. Bij veel van mijn klanten kom ik al meer dan 15 jaar en hebben we samen mooie doelstellingen bereikt. Mijn klanten zien groeien, uitbreiden of rendabeler worden is mijn grootste voldoening. Vanuit de markt komen er ook nieuwe vragen, vandaar dat ik me 2 jaar geleden ook heb bijgeschoold tot preventie-adviseur Niv. II, kennis die ik nu deel in kader van de wettelijke verplichtingen waaraan mijn klanten gehouden zijn maar ook als sterke basis voor systemen zoals VCA en OHSAS ( dat straks de ISO 45001 zal worden).

Naast consultant ben ik sinds 2011 ook auditor voor DQS Belgium, een van origine Duits certificatiebureau. Deze rol geeft me niet alleen de kans om te auditeren in grote multinationals maar zorgt ook voor een perfecte permanente vorming rond de managementsystemen die wij als QMA aanbieden.

In tijden van digitalisering zijn we meer en meer geconfronteerd met het belang van een goeden informatiebeveiliging. Om deze trend te volgen ben ik sinds 2014 eveneens lead auditor ISO 27001, een activiteit die de komende jaren aan belang zal winnen, zeker met de huidige privacywetgeving die ondernemingen verplicht stil te staan bij de behandeling van persoonsgegevens van medewerkers of klanten. Als Data Protection Officer ben ik de geknipte man om u ook hierin te ondersteunen.

Ons werkdomein ligt voornamelijk in de Benelux maar we werken ook in Duitsland, Frankrijk, de UK en de VS.

Engstegenseweg 80/2 3520 Zonhoven
stefan@qma.be
T +32(0)478 36 42 09
Sitemap


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x