Audits

Audits

Naast onze activiteit als auditor voor de DQS Belgium zijn we natuurlijk specialisten in verschillende vormen van audits.

  • Interne audits volgens de verplichtingen van de managementsystemen
  • Leveranciersaudits, controle op uw leveranciers
  • Mysterie audits, bijvoorbeeld bij filialen, franchisenemers
  • Algemene doorlichting van uw bedrijf met als focus de praktische organisatie

Wat betekent auditing?

Audits zijn er in alle maten en vormen. De meest bekende zijn financiële audits uitgevoerd door de bedrijfsrevisoren en de certificatie-audits uitgevoerd door auditoren van de certificatiebureau ’s.

Maar waarom niet eens een audit laten uitvoeren bij uw leverancier om zeker te zijn dat u een partner hebt gekozen waarop u kan vertrouwen. Dit zijn de leveranciersaudits.

En wat met de verplichte interne audits die elke managementsysteem vereisen. U kan ze zelf uitvoeren, een aantal medewerkers hiervoor laten opleiden of u kan kiezen om ze ons te laten uitvoeren. Een externe blik is immers kritischer en zorgt nooit voor belangenconflicten in de organisatie. Het is voor een medewerker immers niet evident het werk van zijn baas of collega te beoordelen.

Het doel van een audit is altijd zwakke plekken in de processen te identificeren en oplossingen voor te stellen om de organisatie efficiënter te maken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x